Tutto Woonstijl
 
uw binnenhuisadviseur in Hollands Kroon

Vloeren - laminaat of vinyl vloeren


Mensen kiezen steeds vaker voor mooie en makkelijk te onderhouden vloeren. Bij Tutto Woonstijl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment.


Lindura houten vloeren met brede planken

Bent u op zoek naar een houten vloer met lange, brede planken, maar lijkt dit onhaalbaar na het zien van het prijskaartje? Meister heeft dan de perfecte oplossing: de Lindura houten vloeren-collectie. Deze schitterende en innovatieve houten vloeren zijn verkrijgbaar is in 2 verschillende formaten: 27cm x 2200cm en 32cm x 2600cm en dit met de prijs van een "gewone" parketvloer.


Robuuste eiken vloeren

De Lindura collectie van extreem robuuste planken van Meister bestaat uit vloeren van verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet.

Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden - dat levert een bijzonder fascinerend patroon op. Het is een hele sterke houten vloer door zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve 'Wood Powder'. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar.Luxe PVC-vloeren van Moduleo

Moduleo PVC vloeren worden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Moduleo PVC vloeren bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken zelfs beter dan hun natuurlijke tegenhangers.

Haal de natuurlijke look van houten en stenen vloeren in huis, maar geniet van de voordelen van Moduleo PVC designvloeren.

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

Moduleo PVC is betrouwbaar dankzij de minimale garantie van 15 jaar. De vloeren zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Moduleo vloeren kunnen geplaatst worden in elke denkbare ruimte zoals een woonruimte, showroom of zelfs een badkamer.


Interfloor tapijt en vinyl vloeren

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele, niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.


Aspecta PVC vloeren

Aspecta maakt eigentijdse, luxe vloeren van vinyl voor het interieur. Deze vloeren zijn geschikt voor zwaar projectgebruik en zijn volledig waterbestendig. De vloeren zijn op een groot oppervlak te leggen zonder dilatatievoeg (een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen op te vangen). 

ISOCORE Technology

Kijk onder het oppervlak van een prachtige Aspecta Ten-vloer, dan ontdekt je de perfecte basis - ISOCORE Technology. ISOCORE wordt gemaakt met een geëxtrudeerde (geperste) vinylconstructie met gesloten cellen waardoor het sterk en stijf is maar toch ongelooflijk licht. Hierdoor is Aspecta Ten uiterst duurzaam, gemakkelijk te installeren en 100 % waterdicht.

 

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel ook meteen de benodigde plinten mee om uw nieuwe vloer netjes mee af te werken!